Skovdahl Auto


Skovdahl Auto ejes af Michael Pedersen, der er uddannet automekaniker. Jeg har over 20 års erfaring i mekanikerbranchen og har gennem årene udført et utal af reparationer og serviceeftersyn på både nyere og ældre biler.

Jeg tilbyder alt inden for bilservice, klargøring til syn og reparationer uanset opgavens omfang. Jeg har stort fokus på at tilbyde personlig service gennem tæt dialog med dig som kunde, så du hurtigt og nemt bliver godt kørende igen.

Jeg har gennem årene hjulpet mange kunder fra både lokalområdet og de omkringliggende byer, og jeg sætter stor pris på løbende at kunne udvide min kundekreds med flere tilfredse kunder. Har du en særlig opgave, du skal have hjælp til, så kontakt mig gerne. Jeg står altid klar til at finde en løsning på netop dit bilproblem. Ingen opgave er hverken for stor eller lille.

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe med serviceeftersyn og reparation af jeres bil, så kontakt mig telefon 22147189 eller e-mail skovdahl@live.dk – så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg udformer gerne et uforpligtende prisoverslag på netop din reparation. Jeg har åben alle dage efter aftale, så kontakt mig gerne for at aftale tid til et eftersyn.

Jeg ser frem til at byde jer velkommen i værkstedet og servicere jeres bil. 

Med venlig hilsen

Michael Pedersen
Indehaver af Skovdahl AutoKontakt os i dag


Cvr: 3423 2385 | | Cookie- og privatlivspolitik
Top